The actual Ucertify Oracle study manuals have been actively playing a more and much more natural part inside candidates researching life, that conserve a lot of time for people steer clear of to go to the program. Our Oracle 1z0-808 dumps also include many simulators workouts queries. The actual simulators workouts queries tend to be mixed into the Java SE 8 Programmer I solutions of our Oracle 1z0-808 manuals. We all promise you you will get the actual achievement deffinately providing you work tirelessly with this 1z0-808 qualification study components. The harder you practice the actual Ucertify 1z0-808 dumps, the greater tag you are able to achieve. You can take Oracle 1z0-808 guides or even the electronic books anyplace as well as anytime you would like within the reason of they all are transportable. Ucertify will make sure the actual maximize benefits of customers as a result of our high-quality items.

2016 Jul 1z0-808 study guide

Q101. int i, j=0; 

i = (3* 2 +4 +5 ) ; 

j = (3 * ((2+4) + 5)); 

System.out.println("i:"+ i + "\nj":+j); 

What is the result? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 


Q102. Given the code fragment: 


Assume that the system date is June 20, 2014. What is the result? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q103. Given: class Base { 

public static void main(String[] args) { 

System.out.println("Base " + args[2]); 

public class Sub extends Base{ 

public static void main(String[] args) { 

System.out.println("Overriden " + args[1]); 

And the commands: 

javac Sub.java 

java Sub 10 20 30 

What is the result? 

A. Base 30 

B. Overridden 20 

C. Overridden 20 Base 30 

D. Base 30 Overridden 20 

Answer: B 


Q104. Given: 


What is the output? 

A. 1Z0 

B. 1Z0-808 

C. An exception will be thrown. 

D. Compilation fails due to error at line 3. 

E. Compilation tails due to error at line 4. 

Answer: E 

Explanation: 

Option E is the correct answer. Code fails to compile because there is no method called concert in StringBuilder class. The concert method is in String class. Hence option E is correct Here we should have used append method of StringBuilder class, in that case option B would be correct. https://docs.oracle.com/javase/tutorial/java/data/buffers.html 


Q105. Given the code fragment: 

StringBuilder sb = new StringBuilder ( ) ; 

Sb.append (“world”); 

Which code fragment prints Hello World? 

A. sb.insert(0,"Hello "); 

System.out.println(sb); 

B. sb.append(0,"Hello "); 

System.out.println(sb); 

C. sb.add(0,"Hello "); 

System.out.println(sb); 

D. sb.set(0,"Hello "); 

System.out.println(sb);D 

Answer: A 

Explanation: The java.lang.StringBuilder.insert(int offset, char c) method inserts the string representation of the char argument into this sequence. The second argument is inserted into the contents of this sequence at the position indicated by offset. The length of this sequence increases by one.The offset argument must be greater than or equal to 0, and less than or equal to the length of this sequence. 

Reference: Java.lang.StringBuilder.insert() Method 


2passeasy.com

Up to date 1z0-808 vce:

Q106. Given: 

package p1; 

public class Test { 

static double dvalue; 

static Test ref; 

public static void main(String[] args) { 

System.out.println(ref); 

System.out.println(dvalue); 

What is the result? 

A. p1.Test.class 

0.0 

B. <the summary address refrenced by ref> 0.000000 

C. Null 

0.0 

D. Compilation fails 

E. A NullPointerException is thrown at runtime 

Answer: C 


Q107. Given: 


What is the result? 

A. 400 200 

B. 200 200 

C. 400 400 

D. Compilation fails. 

Answer: A 


Q108. Which of the following can fill in the blank in this code to make it compile? 


A. abstract 

B. final 

C. private 

D. default 

E. int 

Answer: C 

Explanation: 

From Java SE 8, we can use static and/or default methods in interfaces, but they should be non abstract methods. SO in this case using default in blank is completely legal. Hence option C is correct. Option A is incorrect as given method is not abstract, so can't use abstract there. Options B and E are incorrect as we can't have non abstract method interface if they are not default or static. httpsy/docs.oracle.com/javase/tutorial/iava/landl/defaultmethods.html 


Q109. Given: 

public class SampleClass { 

public static void main(String[] args) { 

AnotherSampleClass asc = new AnotherSampleClass(); SampleClass sc = new 

SampleClass(); 

sc = asc; 

System.out.println("sc: " + sc.getClass()); 

System.out.println("asc: " + asc.getClass()); 

}} 

class AnotherSampleClass extends SampleClass { 

What is the result? 

A. sc: class Object asc: class AnotherSampleClass 

B. sc: class SampleClass asc: class AnotherSampleClass 

C. sc: class AnotherSampleClass asc: class SampleClass 

D. sc: class AnotherSampleClass asc: class AnotherSampleClass 

Answer: D 


Q110. Given: 


What is the result? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C