Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our 1Z0-533 study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the Oracle 1Z0-533 exam in just one try? I am currently studying for the Oracle 1Z0-533 exam. Latest Oracle 1Z0-533 Test exam practice questions and answers, Try Oracle 1Z0-533 Brain Dumps First.

Q1. A planning unit is the basic unit______. 

A. for preparing, reviewing, and approving data. 

B. for calculating and storing currency plan data. 

C. for assigning security to plan data. 

D. for reporting and analyzing plan data. 

E. made up of Scenario, Entity, and Account. 

Answer:


Q2. A planner is supposed to be able to submit data within a data form. 

What are all the possible causes for an end user not being able to enter data on a data form? Select all that apply. 

A. The planning unit is set to first pass. 

B. Another user owns the planning unit. 

C. The user has read access to the members on the data form. 

D. The form contains summary-level members in a bottom up version. 

E. The form is set to Read Only. 

Answer: CDE 


Q3. You need to create an allocation Business Rule that allocates marketing expense from corporate down to each region based on FY10 actuals for the Budget scenario. What is the correct formula assuming this syntax is used in an enhanced calc script? 

A. FIX (Budget, @LEVMBRS (Market,0)) 

"Marketing expense" = "Marketing expense "->Corporate * ("Marketing expense" 

Actual / "Marketing expense" -> Actual —> TotalMarket); 

ENDFIX 

B. FIX (Budget, (@LEVMBRS (Market, 0) ) ) 

"Marketing expense" = "Marketing expense"->Corporate * ("Marketing expense"/"Marketing 

expense" —> TotalMarket) ; 

ENDFIX 

C. FIX (Budget, (@LEVMBRS (Market, 0) ) 

--- "Marketing expense" = "Marketing expense"->Corporate * ("Marketing expense” 

Actual ->FY10 / "Marketing expense" -> Actual ->FY10 TotalMarket); 

ENDFIX 

D. FIX (@LEVMBRS (Market, 0) ) 

"Marketing expense" = "Marketing expense"~>Corporate * (“Marketing expense” 

Actual ->FY10 / "Marketing expense" -> Actual ->FY10 TotalMarket); 

ENDFIX 

Answer:


Q4. What are valid data types for the Accounts dimension? Select all that apply. 

A. Currency 

B. Non-currency 

C. Percentage 

D. Saved Assumption 

E. Text 

F. Smart List G. Date 

Answer: ABCEFG 


Q5. Identify three key benefits of the Planning solution. 

A. Standardized data forms for plan data entry available both for the Web and in Excel 

B. One tool to budget and forecast as well as provide reporting for very detailed Actuals Information 

C. Central repository of business rules that can be run by end users to calculate plan data 

D. Detailed security down to the cell level 

E. Flexible solution customizable for almost any kind of budgeting and forecasting process 

Answer: ACE 


Q6. Identify the two true statements assuming you are working with a single application with multiple plan types. 

A. A user-defined custom dimension may exist in one plan type but not the other plan types. 

B. A user-defined custom dimension may have members in one plan type but not the remaining plan types. 

C. All members in the entity dimension must exist in all plan types. 

D. All members in the accounts dimension must exist in all plan types. 

E. All periods must exist in all plan types. 

Answer: AE 


Q7. Identify two true statements about the DATAEXPORT calc script command. 

A. Using DATAEXPORT within the FIX statement of a calc script allows you to export specific data sets from an Essbase database. 

B. DATAEXPORT only exports level zero data. 

C. DATAEXPORT only exports to flat files. 

D. DATAEXPORT only exports entire data blocks. 

E. DATAEXPORT is faster than Essbase Report. 

Answer: AE 


Q8. Assuming EAS Business rules, a user cannot see a business rule on a data Form. What are three possible causes? 

A. The business rule has not been assigned to the data form. 

B. The business rule was created for another plan type. 

C. The valid locations have not been defined for the business rule. 

D. The valid locations have not been defined for the data form. 

E. The Validate and Launch privileges have not been granted for the business rule. 

F. The Validate and Launch privileges have not been granted for the data form. 

Answer: ACE 


Q9. Identify the three differences between Grid Spreader and Mass Allocate. 

A. Grid Spreader processes on the client whereas Mass Allocate processes on the server. 

B. Mass Allocate generates and runs a business rule behind the scenes, allowing members not displayed on the form to be updated. 

C. Both M-3CG Allocate and Grid Spreader require special roles in Shared Services. 

D. Grid Spreader gives users a "preview" to the spread result before saving whereas Mass Allocate will automatically save results to the server. 

E. Both Mass Allocate and Grid Spreader support relational spread. 

Answer: ABD 


Q10. A Planning Unit has a status of First Pass; what two user types can input data? 

A. Anyone with write access to the planning unit 

B. Anyone with write access to the planning application 

C. Anyone with read or write access to the planning unit 

D. The owner of the planning unit 

E. The administrator 

Answer: AE