Pass4sure offers free demo for 1V0-621 exam. "VMware Certified Associate 6 – Data Center Virtualization", also known as 1V0-621 exam, is a VMware Certification. This set of posts, Passing the VMware 1V0-621 exam, will help you answer those questions. The 1V0-621 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real exam. 100% real VMware 1V0-621 exams and revised by experts!

Q11. When powering off a vApp, in which order are the virtual machines powered off?

A. in the order in which they were powered on

B. in alphabetical order by virtual machine name.

C. From highest to lowest startup order.

D. From highest to lowest network bandwidth consumption 

Answer: C


Q12. An organization with on-premises infrastructure is planning to acquire a company currently using

cloud-based resources Following the acquisition the organization will need to manage employee desktops and applications across both infrastructure types

Which solution would meet the organization's needs?

A. Horizon Air

B. Horizon FLEX

C. vC|oud Air

D. vCIoud Director 

Answer: A


Q13. What are two mam components of a vSphere virtual network? (Choose two.)

A. Logical Router

B. Distributed Virtual Switch

C. Virtual Network Interface

D. Distributed Firewall 

Answer: BC


Q14. Which of these products is a cloud management platform that is purpose-built for heterogeneous data centers and the hybrid cloud?

A. vC|oud Air

B. vC|oud Director

C. vRea|ize Automation

D. VMware Integrated OpenStack 

Answer: C


Q15. Refer to the Exhibit. An operator notices that the state of a Virtual Machine (VM) indicates that it is Invalid

What condition could result in this state'?

A. The VM has been enabled for Fault Tolerance but one of the nodes is not functioning

B. The VM no longer exists.

C. The VM was imported from an older version of vSphere and is not compatible with vSphere 6.x.

D. The VM has no virtual disk file. 

Answer: D


Q16. Which two vSphere 6.x technologies simplify management in data centers with multiple vCenter instances? (Choose two)

A. Content Library

B. Long Distance vMotion

C. Distributed Resource Scheduler

D. vSphere Distributed Switch 

Answer: BC


Q17. What are two capabilities of Network 1/0 Control? (Choose two.)

A. it sets network reservations for physical traffic entering vSphere Distributed Switches.

B. it enforces a network bandwidth limit on vSphere Distributed Switches

C. it maintains the network runtime state for virtual machines

D. it performs load-based teaming for workloads on teamed VMCs.

Answer: BD


Q18. What is the network technology used by VMware Software-Defined Data Centers to virtualize network resources?

A.NSX

B vC|oud Networking and Security

C. EVOSDDC

D. vSphere Network 1/0 Control 

Answer: A


Q19. What are three ways Data Center Virtualization can be beneficial? (Choose three.)

A. It decentralizes resource management

B. It reduces application provisioning time.

C. It increases hardware utilization.

D. It enables the policy-based allocation of resources

E. it reduces capital and operating costs. 

Answer: CDE


Q20. What are two available methods for updating VMware Tools on a virtual machine? (Choose two.)

A. Configure virtual machines to check for and install newer versions of VIV|ware Tools

B. Downloading the newest version of VMware Tools exe from vmware.com

C. Attaching VMware Tools ISO to the VM and manually updating.

D. Copy the updated files to C:\Documents and Settings\AII Users | Application Data\VMware\VMware TooIsV

Answer: CD