Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our 1V0-621 study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the VMware 1V0-621 exam in just one try? I am currently studying for the VMware 1V0-621 exam. Latest VMware 1V0-621 Test exam practice questions and answers, Try VMware 1V0-621 Brain Dumps First.

Q1. Which three prerequisites are needed to use the VMware Remote Console? (Choose three.)

A. Virtual machine is powered on

B. Network IP Configured.

C. VMware Tools installed.

D. Guest Operating System installed

E. VMware Tools installation ISO attached. 

Answer: ABC


Q2. An operator is searching for all virtual machines with the text SQL in the name and a Guest OS type of Windows Server 2012 Datacenter Edition R2 Which is the minimum search type that can be used to meet this requirement, and what results will be SUIP plied?

A. A Simple Search, which will show all results.

B. An Advanced Search, which will show only results that the operator has permissions to view.

C. An Advanced Search, which will show all results.

D. A Simple Search, which will show only results that the operator has permissions to view. 

Answer: B


Q3. An organization is looking to lower their IT costs associated with infrastructure management. They have implemented vSphere and NSX and are now looking to consolidate their storage architecture and tools so that all infrastructure resources can be managed from a single pane-of-glass

Which tool will allow them to achieve the desired goal?

A. Virtual SAN

B. Storage Policies

C. Storage DRS

D. Virtual Volumes

Answer: A


Q4. Which two statements are true regarding disaster recovery when using data center virtualization. (Choose two.)

A. vSphere includes a file-level backup and restore solution with application level support for lVIicrosoft Exchange.

B. vSphere can restart virtual machines on available resources if host hardware fails.

C. vSphere includes an automated replication solution.

D. vSphere includes a live migration solution that maintains virtual machine uptime in the event of unplanned downtime.

Answer: AD


Q5. When virtualizing storage using Virtual Volumes, what is the primary unit of storage management?

A. An NFS Datastore

B. AVMFS Datastore

C. A virtual disk

D. A virtual machine 

Answer: C


Q6. What are two benefits that virtual machines provide over physical machines? (Choose two.)

A. VlVIs with different operating systems can run on the same physical machine.

B. VlVIs can be isolated from one another on the same network switch.

C. VlVIs can access large Storage Area Networks (SANs).

D. VIVIs can be isolated from one another even on the same physical machine. 

Answer: AD


Q7. In what two ways can vSphere Replication minimize network bandwidth consumption while replicating and storing virtual machines?

A. it can use pre-shipped VMDK files as seeds

B. It limits CPU cycles used during data transfer.

C. it can use dedicated network resources for replication.

D. It stores the replicated data in compressed format 

Answer: CD


Q8. Which two are challenges that could be resolved by implementing data center visualization? (Choose two.)

A. The IT department allocates 60% of its budget to maintain server infrastructure.

B. An organization's physical sewer infrastructure averages 30% utilization

C. The IT department is reporting increased security threats at the sewer level.

D. An organization's physical sewer infrastructure is approaching 90% utilization. 

Answer: AD


Q9. An administrator needs to gracefully reboot a virtual machine that has VMware Tools installed. What available power state control will allow the administrator to perform the action?

A. Restart Guest

B. Shut Down Guest

C. Suspend

D. Reset 

Answer: A


Q10. Which two represent challenges that could be met by Data Center Virtualization? (Choose two.)

A. An organization is reporting that it takes 24 hours to provision new desktops.

B. An organization is reporting that servers become unavailable for a short time during unplanned downtime.

C. An organization's server team requires 1-2 hours of downtime for applications when performing planned hardware maintenance.

D. An organization's server team requires 5 business days to provision a new server 

Answer: BD