we provide Vivid VMware 1V0-621 exam prep which are the best for clearing 1V0-621 test, and to get certified by VMware VMware Certified Associate 6 – Data Center Virtualization. The 1V0-621 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real 1V0-621 exam. Crack your VMware 1V0-621 Exam with latest dumps, guaranteed!

Q11. Which two features of vSphere helps organizations plan for disaster recovery? (Choose two)

A. High Availability

B. vSphere Replication

C. Fault Tolerance

D. Data Protection 

Answer: AB


Q12. Refer to the Exhibit. An operator notices that the state of a Virtual Machine (VM) indicates that it is Invalid

What condition could result in this state'?

A. The VM has been enabled for Fault Tolerance but one of the nodes is not functioning

B. The VM no longer exists.

C. The VM was imported from an older version of vSphere and is not compatible with vSphere 6.x.

D. The VM has no virtual disk file. 

Answer: D


Q13. An operator is searching for all virtual machines with the text SQL in the name and a Guest OS type of Windows Server 2012 Datacenter Edition R2 Which is the minimum search type that can be used to meet this requirement, and what results will be SUIP plied?

A. A Simple Search, which will show all results.

B. An Advanced Search, which will show only results that the operator has permissions to view.

C. An Advanced Search, which will show all results.

D. A Simple Search, which will show only results that the operator has permissions to view. 

Answer: B


Q14. What are three ways Data Center Virtualization can be beneficial? (Choose three.)

A. It decentralizes resource management

B. It reduces application provisioning time.

C. It increases hardware utilization.

D. It enables the policy-based allocation of resources

E. it reduces capital and operating costs. 

Answer: CDE


Q15. Which three prerequisites are needed to use the VMware Remote Console? (Choose three.)

A. Virtual machine is powered on

B. Network IP Configured.

C. VMware Tools installed.

D. Guest Operating System installed

E. VMware Tools installation ISO attached. 

Answer: ABC


Q16. Which two are challenges that could be resolved by implementing data center visualization? (Choose two.)

A. The IT department allocates 60% of its budget to maintain server infrastructure.

B. An organization's physical sewer infrastructure averages 30% utilization

C. The IT department is reporting increased security threats at the sewer level.

D. An organization's physical sewer infrastructure is approaching 90% utilization. 

Answer: AD


Q17. An administrator needs to gracefully reboot a virtual machine that has VMware Tools installed. What available power state control will allow the administrator to perform the action?

A. Restart Guest

B. Shut Down Guest

C. Suspend

D. Reset 

Answer: A


Q18. An organization is looking to lower their IT costs associated with infrastructure management. They have implemented vSphere and NSX and are now looking to consolidate their storage architecture and tools so that all infrastructure resources can be managed from a single pane-of-glass

Which tool will allow them to achieve the desired goal?

A. Virtual SAN

B. Storage Policies

C. Storage DRS

D. Virtual Volumes

Answer: A


Q19. An operator is assigning a user to a folder containing virtual machines. The user should be able to power on and off the virtual machines in the folder not perform any configuration changes.

What two options can be used to successfully set the user's permissions? (Choose two.)

A. Assign the role using Propagate to children

B. Assign the user the Virtual machine power user role on the folder object.

C. Assign the user the Virtual machine user role on the folder object.

D. Assign the role as a Global Permission 

Answer: AC


Q20. What does Distributed Power Management (DPM) do when workloads increase during peak times?

A. Migrates virtual machines to hosts to balance power consumption

B. Brings powered-down hosts back online

C. Brings powered-down virtual machines back online

D. Adds additional resources to DPM-enabled clusters to handle workload 

Answer: D