Q1. What are two available methods for updating VMware Tools on a virtual machine? (Choose two.)

A. Configure virtual machines to check for and install newer versions of VIV|ware Tools

B. Downloading the newest version of VMware Tools exe from vmware.com

C. Attaching VMware Tools ISO to the VM and manually updating.

D. Copy the updated files to C:\Documents and Settings\AII Users | Application Data\VMware\VMware TooIsV

Answer: CD


Q2. Which vSphere feature automatically optimized resource utilization and responds to workload requirements?

A. Dynamic Resource Scheduler

B. Data Protection

C. Storage DRS

D. Storage 1/0 Control 

Answer: C


Q3. Which two are valid descriptions of how Storage DRS is used in a vSphere implementation? (Choose two.)

A. It reclaims overprovisioned capacity to increase resource utilization.

B. It keeps workloads on storage devices more evenly balanced

C. it monitors the storage habits of virtual machines.

D. it allows you to set shares on VM FS datastores to manage congestion 

Answer: AC


Q4. Which three chart styles are available when viewing performance metrics in the vSphere web client? (Choose three.)

A. Bar chat

B. Scatter chat

C. Line chat

D. Pie chat

E. Histogram chat 

Answer: ACD


Q5. What three types of objects can a Quick Filter be used to display? (Choose three)

A. Resource Pools

B. Clusters

C. Virtual Switches

D. Virtual machines

E. Datastores 

Answer: BDE


Q6. Which two storage virtualization technologies can be used to mitigate the effects of latency during peak load periods? (Choose two.)

A. Storage 1/0 Control

B. Virtua|SAN

C. Virtual Volumes

D. Storage Distributed Resource Scheduler 

Answer: AD


Q7. Which two vSphere 6.x technologies simplify management in data centers with multiple vCenter instances? (Choose two)

A. Content Library

B. Long Distance vMotion

C. Distributed Resource Scheduler

D. vSphere Distributed Switch 

Answer: BC


Q8. When virtualizing storage using Virtual Volumes, what is the primary unit of storage management?

A. An NFS Datastore

B. AVMFS Datastore

C. A virtual disk

D. A virtual machine 

Answer: C


Q9. What are two advantages of implementing Data Center Virtualization? (Choose two.)

A. Unified resource management

B. Automated provisioning

C. Automated Disaster Recovery

D. Unified application management 

Answer: AB


Q10. Which storage format can be used to deploy data stores on block storage devices?

A. Virtual Volumes

B. NFS

C. VMFS

D. iSCSI

Answer: C