Proper study guides for Regenerate Riverbed Riverbed Certified Solutions Associate certified begins with Riverbed 101-01 preparation products which designed to deliver the High value 101-01 questions by making you pass the 101-01 test at your first time. Try the free 101-01 demo right now.

Q11. Which of the following platforms provide support for HighSpeed TCP?

A. All Steelhead modules designed for large offices

B. All models except the desktop units

C. All appliance models

D. Only the mid-size office

E. Only really big appliances 80lbs or greater

Answer: C


Q12. Assuming the Steelhead appliance has a 250 GB datastore capacity, by enabling RSP on a supported Steelhead appliance which of the following would be true:

A. The datastore capacity will shrink due to the amount of space used by RSP

B. The datastore capacity will grow due to the amount of space added by RSP

C. The datastore capacity does not change

D. The datastore capacity will have to be reformatted

Answer: C


Q13. The benefits provided by the CIFS application-level optimizations are:

A. Remove protocol chattiness from the remote LAN

B. Remove protocol chattiness from the data center LAN

C. Increase protocol chattiness from the WAN

D. Remove protocol chattiness from the WAN

E. Encrypt important data

Answer: D


Q14. A customer is marking QoS between the Steelhead appliances based on the application (port number) being used. What is the recommended WAN visibility mode?

A. Correct Addressing

B. Port Transparency

C. IPSec tunnel mode

D. SSL mode

Answer: B


Q15. The Steelhead Mobile client is supported on the following client platforms: (Select 3)

A. Windows 2000

B. PDA

C. Windows XP

D. Vista-32

E. Linux

Answer: ACD


Q16. The Admission Control alarm is triggered when a Steelhead appliance encounters:

A. Bandwidth utilization exceeding the model capabilities

B. A number of optimized connections exceeding the model capabilities

C. A datastore that has just reached full capacity and cannot accept any more SDR data

D. A problem that it cannot control but is not sure what it is

Answer: B


Q17. After deployment of Steelhead appliances, a certain backup application shows poor bandwidth reduction. After disabling the backup application's native compression algorithm, the bandwidth reduction statistics on the Steelhead appliances suddenly improve significantly. Which of the following are likely causes for the increased bandwidth reduction?

A. The native compression algorithm of the backup application could not be compressed further

B. The application-level protocol used by the backup application is not recognized by the Steelhead appliances

C. The Steelhead appliances were not able to effectively perform TCP optimizations

D. There should be no difference between compressed and uncompressed traffic

Answer: A


Q18. The key difference between the "Degraded" status and the "Critical" status is:

A. With degraded, only one alarm has been triggered, whereas with critical, two or more alarms were triggered

B. With degraded, the Steelhead appliance is still optimizing traffic, whereas with critical the Steelhead may or may not be optimizing

C. With degraded, there is no optimization due to a software problem, whereas with critical there is no optimization due to a hardware problem

D. With both degraded and critical, optimization functions as normal however administrator attention is required

Answer: B


Q19. A user downloads a Microsoft PowerPoint presentation from a server across the network. The file has been seen before by both Steelhead appliances that are optimizing the link and so the user experiences warm performance. A second user at the same office has a local copy and adds some pictures then uploads the very same file. This file transfer can be considered:

A. Cold, the data now travels in another direction so the Steelhead appliance needs to relearn the data

B. Cold, the file has been changed to the file needs to be stored again

C. Warm, all the data has been seen by the Steelhead appliances before

D. Warm, the transaction prediction module of the Steelhead appliance can detect the application and accelerate the transfer

E. Partially warm, the Steelhead appliances only need to learn the new data

Answer: E


Q20. It is possible to backup your RSP slots usinG. (Select 2)

A. ftp

B. http

C. scp

D. https

E. tftp

Answer: AC