Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our 101-01 study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the Riverbed 101-01 exam in just one try? I am currently studying for the Riverbed 101-01 exam. Latest Riverbed 101-01 Test exam practice questions and answers, Try Riverbed 101-01 Brain Dumps First.

Q81. Which of the following factors are important to consider when sizing a Steelhead appliance? (Select 3)

A. Number of simultaneous optimized connections

B. The maximum optimized WAN bandwidth

C. The size of datastore

D. The number of applications used by the enterprise

Answer: ABC


Q82. What benefit does the Interceptor appliance provide? (Select 3)

A. Load balances connections across Steelhead appliances

B. Provides redundancy in case of Steelhead appliance failure

C. Maintains stateful connection table if a Steelhead appliance fails

D. Allows clustering of multiple Steelhead appliances

Answer: ABD


Q83. What is the command to clear all statistics on a Steelhead appliance?

A. (config) # stats clear-all

B. (config) # clear-all stats

C. (config) # reset stats

D. (config) # reload stats clean

E. (config) # clear stats

Answer: A


Q84. If a file is not optimized for more than one user at a time, this indicates:

A. Steelhead appliance has entered admission control

B. Steelhead appliance is configured with the incorrect speed or duplex on the Primary interface

C. Steelhead appliance is configured with the incorrect speed or duplex on the in-path interfaces

D. Steelhead appliance is not able to acquire a "File Hold Key (FHK)"

E. Steelhead appliance is not able to acquire an "Opportunistic Lock (oplock)"

F. Steelhead appliance is not able to acquire a "Double Link (doulink)"

Answer: E


Q85. Which of the following is a valid type of in-path rule on the Steelhead appliance? (Select 3)

A. Pass Through

B. Dynamic Detection

C. Auto Discover

D. Fixed-Target

E. Real-Time

Answer: ACD


Q86. A Steelhead Mobile Controller (SMC) can provide licenses for up to how many concurrent Steelhead Mobile clients?

A. 100

B. 256

C. 512

D. 2000 and above

Answer: D


Q87. Application Streamlining supports which of the following protocols in the Steelhead appliance?

A. HTTP, FTP, MAPI, NFS

B. MAPI, CIFS, NFS v4

C. CIFS, RDP, MAPI, HTTP, SSL, Oracle, MAC-CIFS, ICA, UDP

D. HTTP, MAPI, NFS v3, CIFS, Lotus Notes, MS-SQL

Answer: D


Q88. What are the primary requirements that must be considered when sizing a Steelhead appliance for a customer? (Select 4)

A. Optimized WAN throughput

B. Connection count

C. Datastore size

D. Bypass port count

E. Speed / duplex requirements

Answer: ABCD


Q89. What is the command to return a Steelhead appliance back to factory defaults?

A. (config) # restart factory reload

B. (config) # reload factory

C. (config) # restart clean

D. (config) # reload clean empty

E. (config) # reset factory reload

Answer: E


Q90. A Steelhead appliance can continue to optimize traffic in which of the following status states? (Select 2)

A. Healthy

B. Normal

C. Critical

D. Degraded

E. Failed

Answer: AD