we provide Tested Riverbed 101-01 test preparation which are the best for clearing 101-01 test, and to get certified by Riverbed Riverbed Certified Solutions Associate. The 101-01 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real 101-01 exam. Crack your Riverbed 101-01 Exam with latest dumps, guaranteed!

Q31. Which of the following database applications can the Steelhead appliance optimize with the Application Streamlining module?

A. IBM DB2

B. Sybase

C. MySQL

D. Microsoft SQL

E. Great Plains

Answer: D


Q32. Overcoming TCP chattiness and latency are functions of:

A. Storage Streamlining

B. Transport Streamlining

C. Data Streamlining

D. Application Streamlining

Answer: B


Q33. In a Steelhead Mobile deployment, what are Endpoint policies? (Select 2)

A. Templates that allow Steelhead Mobile clients to connect to Steelhead appliances

B. Configuration templates to configure groups of Steelhead Mobile clients that have the same configuration requirements

C. Configuration templates to configure groups of Steelhead Mobile clients that have the same datastore requirements

D. Configuration templates to configure computer-specific software settings on a Linux system

E. Steelhead Mobile client software default access policies used to connect to all Riverbed devices

Answer: BC


Q34. A major difference between MX-TCP and HighSpeed TCP is:

A. MX-TCP backs off in the case of congestion, HighSpeed TCP does not

B. HighSpeed TCP backs off in the case of congestion, MX-TCP does not

C. MX-TCP can use TCP window scaling, HighSpeed TCP cannot

D. HighSpeed TCP can use TCP options, MX-TCP cannot

Answer: B


Q35. Refer to the exhibit.

Which of the following correctly describes the combination of cable types used in a fail-to-wire scenario for the interconnected devices shown in the exhibit? Assume Auto-MDIX is not enabled on any device.

A. Cable 1: Crossover, Cable 2: Crossover

BCable 1: Straight-through, Cable 2: Straight-through

B. Cable 1: Crossover, Cable 2: Straight-through

C. Cable 1: Straight-through, Cable 2: Crossover

Answer: C


Q36. What action should be taken when the Steelhead appliance datastore is full?

A. Disconnect all users

B. Expand disk capacity

C. No action is required

D. Clean the datastore

E. Insert a USB key for extra storage

Answer: C


Q37. Which forms of administrative authentication are supported by the Steelhead appliances? (Select 3)

A. NTLM

B. TACACS+

C. RADIUS

D. Kerberos

E. Local username and password

Answer: BCE


Q38. What are two methods that can be configured to provide location awareness for a Steelhead Mobile client? (Select 2)

A. Adapter based configuration

B. Fixed-target rule

C. In-path rule

D. Latency detection

Answer: AD


Q39. How many slots are available in RSP?

A. 1

B. 2

C. 5

D. 10

E. 15

Answer: C


Q40. What are the three WAN visibility modes supported in the Steelhead appliances?

A. Normal mode, Tunnel mode, Secure mode

B. Normal mode, Correct Addressing, Tunnel mode

C. Secure mode, Tunnel mode, Full Transparency mode

D. Correct Addressing, Port Transparency, Full Transparency

Answer: D