Q71. On a remote Steelhead appliance, what is the easiest way to tell what model of Steelhead appliance you are working with using the Management Console (GUI)?

A. On the Home page of the Steelhead appliance

B. Go to Configure > Optimization > General Service Settings

C. Use the "show module" CLI command

D. Go to Reports > Maintenance > System Info

E. Go to Configure > Configurations > Boot Order Info

Answer: A


Q72. How many TCP connections can an Interceptor appliance set up per second?

A. 1000

B. 2000

C. 3000

D. 4000

E. 5000 or over

Answer: E


Q73. A Steelhead appliance can be configured to automatically send an email to a preconfigured email address in the event of a failure. Where is this done? (Select 3)

A. GUI

B. CLI

C. RADIUS/TACACS+

D. Can be done via the Central Management Console

E. DNS server

Answer: ABD


Q74. In a single in-path design, in order for CIFS prepopulation to properly function at a branch office, the Primary interface of the Steelhead appliance must be:

A. On the LAN side branch office Steelhead

B. Directly connected to the AUX interface

C. On the same switch as the WAN side interface

D. In the same subnet as the file server

Answer: A


Q75. The Central Management Console appliance can scale to support a range of Steelhead appliances and is available in the following physical form factor(s):

A. Desktop,1U and 3U

B. 1U and 3U

C. 3U only

D. 1U only

E. 1U, 2U, 3U

Answer: D


Q76. What Steelhead appliance interface must be connected in order to peer with the Interceptor appliance for optimization?

A. Primary

B. WAN

C. LAN

D. AUX

E. Console

Answer: B


Q77. Which of the following is not a policy type available on the CMC appliance?

A. Optimization policy

B. SDR policy

C. Security Policy

D. Networking policy

Answer: B


Q78. Which of the following local accounts are available by default on a Steelhead appliance? (Select 2)

A. admin

B. riverbed

C. monitor

D. rvbd

E. root

Answer: AC


Q79. Which xx50 Steelhead appliance models provide both inpath0_0 and inpath0_1 interfaces without adding additional network cards? (Select 3)

A. Steelhead 550

B. Steelhead 6050

C. Steelhead 1050

D. Steelhead 250

E. Steelhead 2050

Answer: BCE


Q80. If an administrator wanted to compare the performance of Microsoft file sharing across the WAN for two clients with and without Riverbed optimization, what strategy could you use to enable this testing?

A. In-path rule on client-side Steelhead appliance to pass through port 139 and 445 for the source IP of one of the test clients

B. Disable optimization on the Steelhead appliance

C. In-path rule on server-side Steelhead appliance to pass through port 139 and 445 for the source IP one of the test clients

D. A and C

Answer: A