Q91. The auto-discovery probe uses which TCP option number (in decimal)? (Hint: Use the calculator)

A. 78

B. 76

C. 66

D. Auto-discovery does not use TCP options

Answer: B


Q92. Which of the following platforms provide support for HighSpeed TCP?

A. All Steelhead modules designed for large offices

B. All models except the desktop units

C. All appliance models

D. Only the mid-size office

E. Only really big appliances 80lbs or greater

Answer: C


Q93. What do you configure to control optimization on a Steelhead appliance? (Select 2)

A. In-path rules

B. Optimization rules

C. Load balancing rules

D. Peering rules

E. TCP rules

F. Acceleration policies

Answer: AD


Q94. An employee who has just installed Steelhead Mobile onto her workstation notices that she never gets any reduction. It always says 0%.

The status of the mobile client appears to Be:

Optimization State: Firewalled

Controller Status: Connected

The reason she is seeing 0% reduction statistics is:

A. Location Awareness is in effect

B. The physical branch Steelhead appliance in her office is behind a firewall

C. The office firewall is stripping the IP options field

D. Her workstation is blocking TCP port 7801

E. The data center is currently firewalling all optimized connections

Answer: D


Q95. Once a Steelhead Mobile client connects to Steelhead Mobile Controller (SMC), it retrieves what from the SMC? (Select 2)

A. Secure vault key

B. License

C. The Central Management Console (CMC) tree

D. The Steelhead domain catalog descriptor database (DCDD)

E. Acceleration Policy

Answer: BE


Q96. Steelhead Mobile licensing is based on what model?

A. Concurrent usage

B. Per seat

C. Hybrid per seat/concurrent usage

D. Steelhead Mobile does not use a licensing model as long as you do not exceed the capacity of the SMC

Answer: A


Q97. When performing datastore synchronization between two Steelhead appliances, segments of data are exchanged between them. Which interfaces can be used for datastore synchronization? (Select 2)

A. In-path

B. Primary

C. Auxiliary

D. WAN

E. Remote

Answer: BC


Q98. When deploying a Steelhead appliance in a physical in-path configuration, the cable between the Steelhead and the router should be:

A. Straight-through

B. Crossover

C. Token Ring

D. None of the above

Answer: B


Q99. Which of the following parameters can be used to classify traffic into QoS classes? (Select 3)

A. Destination subnet

B. Source subnet

C. VLAN

D. WCCP Mask or HASH

E. Service Groups

Answer: ABC