High value of 101-01 free question materials and bible for Riverbed certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 101-01 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Riverbed Certified Solutions Associate exam Today!

2017 Apr 101-01 exam price

Q51. A customer is marking QoS between the Steelhead appliances based on the application (port number) being used. What is the recommended WAN visibility mode?

A. Correct Addressing

B. Port Transparency

C. IPSec tunnel mode

D. SSL mode

Answer: B


Q52. Which of the following are configurable attributes of an Interceptor appliance? (Select 3)

A. Synchronizing datastore

B. Sharing connection state with a parallel Interceptor appliance

C. Redirect to a Steelhead appliance cluster

D. Failover to another Interceptor appliance

Answer: BCD


Q53. A customer has purchased 30 Steelhead appliances. Which product(s) can be used to ease the deployment of these Steelhead appliances?

A. Riverbed Steelhead Management Console

B. Microsoft SCCM

C. Riverbed Cascade

D. Riverbed Central Management Console

E. All of the above

Answer: D


Q54. On the Interceptor appliance what is the size of the datastore?

A. 0 MB

B. 600 MB

C. 1.2 TB

D. 3.6 TB

E. 4.8 TB

Answer: A


Q55. Data Streamlining is used by the Steelhead appliances and Steelhead Mobile for what?

A. To speed up certain applications

B. To reduce the number of connections used

C. To reduce WAN utilization

D. To make UDP faster

Answer: C


Up to the minute 101-01 practice exam:

Q56. To run RSP which Steelhead appliance ports must to be connected to your network? (Select 2)

A. Primary

B. LAN

C. Inpath0_0

D. Auxiliary

E. WAN

Answer: AD


Q57. To run RSP on a Steelhead, you need to have an RSP license and a minimum of how much memory added to the unit?

A. 1 GB

B. 2 GB

C. 3 GB

D. 4 GB

Answer: B


Q58. How many separate TCP sessions exist for each optimized connection?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

E. It depends on the WAN visibility mode

Answer: C


Q59. Using an Interceptor appliance is an alternative to what network designs? (Select 2)

A. WCCP

B. PBR

C. Connection Forwarding

D. Fixed-target rules

E. Peering rules

Answer: AB


Q60. Which trunking protocols are supported by the Steelhead appliance?

A. 802.1Q

B. 802.1P

C. 802.1AD

D. Dynamic Etherchannel

Answer: A