There are numerous Ucertify Riverbed accreditation 101-01 examination concerns and various check research supplies, the way you incorporate a persons desire and. Ucertify 101-01 check generator downloads available, concerns, the real check replies and various supplies to present you expose along with realistic reviews 101-01 Riverbed examination targets, providing an actual check surroundings, they use this experience to the the actual 101-01 check qualities in the products and solutions( 101-01 ) examiner.

2017 Apr 101-01 exam question

Q41. How many WAN visibility modes are available?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

E. 5

Answer: C


Q42. Which of the following Steelhead appliance models support redundant power supplies? (Select 2)

A. 250

B. 1221

C. 2012

D. 2050

E. 5050

Answer: DE


Q43. How can I obtain Virtual Steelhead appliance license keys?

A. Using the Riverbed public support site

B. Contacting VMware

C. Virtual Steelhead appliance license keys are included in the install package

D. Base licenses are not required

E. Only SSL licenses are not included

Answer: A


Q44. What are the default port labels on the Steelhead appliance? (Select 3)

A. Secure

B. Interactive

C. RBT-Proto

D. Fixed-Target

E. Pass-Through

Answer: ABC


Q45. The default action performed by the Steelhead appliance when it receives a packet with an existing DSCP value 46 is to:

A. Override the value with a default of 0

B. Override the value with the value of AF11

C. Reflect the value received by the original packet

D. Reflect the value returned by the symmetric TCP flow

Answer: C


Up to date 101-01 download:

Q46. Which of the following MAPI application-specific optimizations can be performed by Steelhead appliances?

A. Read ahead on attachments

B. Read ahead on large emails

C. Write behind on attachments

D. Write behind on large emails

E. All of the above

Answer: E


Q47. The Steelhead Mobile client software builds an optimized connection to what end device?

A. The nearest SMC

B. A Steelhead appliance

C. A Central Management Console (CMC)

D. The VPN concentrator

E. Another Steelhead Mobile client

Answer: B


Q48. What are the benefits of Application Streamlining?

A. Applications run up to 100 times faster

B. Reduces application chattiness by 65-98%

C. Accelerates the most important applications, such asCIFS, MAPI, NFS, HTTP/S, LotusNotes, and MS-SQL

D. All of the above

E. None of the above

Answer: D


Q49. Assuming the Steelhead appliance has a 250 GB datastore capacity, by enabling PFS on a supported Steelhead appliance which of the following would be true:

A. The datastore capacity will shrink due to the amount of space used by PFS

B. The datastore capacity will grow due to the amount of space added by PFS

C. The datastore capacity does not change

D. The datastore capacity will have to be reformatted

Answer: C


Q50. Name the areas where the Steelhead appliance will be beneficial. (Select 3)

A. Accelerate chatty applications that use well known protocols such as CIFS and MAPI

B. Save bandwidth on LAN links

C. With a single TCP session, effectively use bandwidth on high-speed WAN links

D. Reduce UDP traffic on the WAN by engaging Riverbed Professional Services

E. Remove the traffic load from MAPI servers

Answer: ACD