To make your own Riverbed 101-01 test know-how plus skills into a desirable stage, youd probably require 101-01 instruction. Large chunks of money of their time and cash enter into 101-01 system instruction. Out of the box the truth with lots of of folks, reduced spending budget plus no cost hours will not why dont we join Riverbed 101-01 test class instruction. So, almost all the 101-01 people are looking for 101-01 examine books and various 101-01 do-it-yourself understanding options. And Riverbed 101-01 e-learning products just like apply test, questions and answers, 101-01 examine books, etc. have got established themselves not being that undesirable of the work.

2017 Mar 101-01 test question

Q61. What does the Application Streamlining module in RiOS do?

A. Eliminates redundant bytes from transfers

B. Prioritizes application traffic

C. Eliminates transport protocol inefficiencies

D. Reduces WAN round trips at the application layer

E. All of the above

F. None of the above

Answer: D


Q62. What is the smallest and largest datastore size one can allocate for a Steelhead Mobile client?

A. 256 MB and 20 GB on disk

B. 1 GB and 100 TB on disk

C. 256 MB and 1 TB in memory

D. 64 KB and 512 KB in memory

E. 10% and 50% of the available disk space

Answer: A


Q63. Login to the CMC appliance can be authenticated against what type servers? (Select 3)

A. RADIUS

B. Local

C. XAUTH

D. TACACS+

E. Kerberos

Answer: ABD


Q64. What licenses are installed with a Steelhead appliance when purchased? (Select 3)

A. Scalable Data Referencing (SDR)

B. Windows File Servers

C. SSL

D. Sybase database applications

E. Microsoft Exchange

Answer: ABE


Q65. To ensure peak operational performance, it is recommended that the Steelhead appliance be rebooted:

A. Once every week

B. Once every month

C. Rebooting the Steelhead appliance is not recommended as a performance enhancing maintenance activity

D. Rebooting the Steelhead appliance is not recommended because all network activity stops until it comes back

Answer: C


Renew 101-01 torrent:

Q66. Which of the following reflects the primary benefit of configuring CIFS prepopulation on a Steelhead appliance?

A. Prelearning different CIFS dialects on the network

B. Prewarming the datastore

C. CIFS management reporting

D. Management Streamlining

Answer: B


Q67. Which of the following status states of the Steelhead appliance are valid? (Select 3)

A. Degraded

B. Normal

C. Healthy

D. Critical

E. Failed

Answer: ACD


Q68. What optimization can be performed on HTTPS traffic when SSL optimization is enabled?

A. SDR

B. LZ

C. Application Streamlining

D. A and B only

E. A, B,and C

Answer: E


Q69. What does the Data Streamlining module in RiOS do?

A. Eliminates redundant bytes from transfers

B. Prioritizes application traffic

C. Reduces transport protocol inefficiencies

D. All of the above

E. None of the above

Answer: A


Q70. What transaction prediction modules are supported on the Steelhead Mobile client? (Select 3)

A. CIFS

B. WCCP

C. MAPI

D. ATP

E. Lotus Notes

Answer: ACE