Cause all that matters here is passing the Riverbed 101-01 exam. Cause all that you need is a high score of 101-01 Riverbed Certified Solutions Associate exam. The only one thing you need to do is downloading Examcollection 101-01 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2017 Mar 101-01 dumps

Q1. How many in-path rules will a LAN-initiated single connection execute on a Steelhead appliance?

A. 0

B. 1

C. 2

D. 3

Answer: B


Q2. An employee who has just installed Steelhead Mobile onto her workstation notices that she never gets any reduction. It always says 0%.

The status of the Mobile client appears to be:

Optimization State: Healthy

Controller Status: Connected: Branch

The reason she is seeing 0% reduction statistics is:

A. Location Awareness is in effect

B. The Steelhead appliance in the branch office has currently failed

C. There are no more Steelhead Mobile licenses available

D. The Steelhead Mobile Controller is not available as it has been relocated to a branch office

E. Steelhead Mobile does not work on workstations, only laptops

Answer: A


Q3. What is the packaging distribution format for the Virtual Steelhead appliance?

A. Open Virtual Appliance

B. Open Virtual Image

C. Open Virtual Release

D. Open Virtual Source

E. Open Virtual Package

Answer: A


Q4. What is the default QoS classification mode?

A. Flat

B. Hierarchical

C. WRED

D. LLQ

E. FEC

Answer: A


Q5. The benefits provided by the CIFS application-level optimizations are:

A. Remove protocol chattiness from the remote LAN

B. Remove protocol chattiness from the data center LAN

C. Increase protocol chattiness from the WAN

D. Remove protocol chattiness from the WAN

E. Encrypt important data

Answer: D


Latest 101-01 exam:

Q6. Which feature is highly recommended when deploying Steelhead Mobile?

A. Automatic peering (using enhanced auto-discovery) enabled on Steelhead appliances

B. Connectionforwarding(using port 7850 for neighbor relationships) on Steelhead appliances

C. Pass-through rules to minimize overlapping opens

D. Fixed-target rules directed to port 7850 of all branch office Steelhead appliances

Answer: A


Q7. In what file system can the Steelhead Mobile client software be installed?

A. FAT

B. NTFS

C. FAT32

D. UFS

E. EXT3

Answer: B


Q8. When MAPI prepopulation is enabled, what is default TCP keep-alive time used to prepopulate the Steelhead appliance with emails and attachments?

A. 24 hours

B. 48 hours

C. 72 hours

D. 96 hours

Answer: D


Q9. Some applications are designed to open many TCP connections to accomplish required data transfers. Many of these connections are short-lived, yet each requires significant overhead to initiate communications. What RiOS feature was designed to reduce the overhead of these short- lived TCP connections?

A. HSTCP

B. MX-TCP

C. Virtual Window Expansion

D. Connection Pooling

E. Transport Streamlining

Answer: D


Q10. Data Streamlining brings what benefits?

A. WAN bandwidth reduction by 60-95%

B. Eliminates redundant data transfers at the byte-sequence level

C. Performs cross-application optimization

D. Provides compression

E. All of the above

Answer: E