It is impossible to pass Cisco ccna 100 105 exam without any help in the short term. Come to Pass4sure soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco ccent ccna icnd1 100 105 practice questions. You will get a surprising result by our Rebirth Cisco Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1 (ICND1 v3.0) practice guides.

Q21. - (Topic 7) 

Which statement about static routes is true? 

A. The source interface can be configured to make routing decisions. 

B. A subnet mask is entered for the next-hop address. 

C. The subnet mask is 255.255 255.0 by default 

D. The exit interface can be specified to indicate where the packets will be routed. 

Answer:

Explanation: 

Static routing can be used to define an exit point from a router when no other routes are available or necessary. This is called a default route. 


Q22. - (Topic 1) 

At which layer of the OSI model does the protocol that provides the information that is displayed by the show cdp neighbors command operate? 

A. application 

B. transport 

C. network 

D. physical 

E. data link 

Answer:

Explanation: 

CDP is a device discovery protocol that runs over Layer 2 (the data link layer) on all Cisco-manufactured devices (routers, bridges, access servers, and switches) and allows network management applications to discover Cisco devices that are neighbors of already known devices. With CDP, network management applications can learn the device type and the Simple Network Management Protocol (SNMP) agent address of neighboring devices running lower-layer, transparent protocols. CDP allows devices to share basic configuration information without even configuring any protocol specific information and is enabled by default on all interfaces. CDP is a Datalink Protocol occurring at Layer 2 of the OSI model. CDP is not routable and can only go over to directly connected devices. CDP is enabled, by default, on all Cisco devices. CDP updates are generated as multicasts every 60 seconds with a hold-down period of 180 seconds for a missing neighbor. The no cdp run command globally disables CDP, while the no cdp enable command disables CDP on an interface. Use show cdp neighbors to list out your directly connected Cisco neighboring devices. Adding the detail parameter will display the layer-3 addressing configured on the neighbor. 

Reference: http://computernetworkingnotes.com/cisco-devices-administration-and-configuration/cisco-discoveryprotocol.html 


Q23. - (Topic 3) 

Which one of the following IP addresses is the last valid host in the subnet using mask 255.255.255.224? 

A. 192.168.2.63 

B. 192.168.2.62 

C. 192.168.2.61 

D. 192.168.2.60 

E. 192.168.2.32 

Answer:

Explanation: 

With the 224 there are 8 networks with increments of 32 One of these is 32 33 62 63 where 63 is broadcast so 62 is last valid host out of given choices. 


Q24. - (Topic 3) 

Which two statements describe characteristics of IPv6 unicast addressing? (Choose two.) 

A. Global addresses start with 2000::/3. 

B. Link-local addresses start with FE00:/12. 

C. Link-local addresses start with FF00::/10. 

D. There is only one loopback address and it is ::1. 

E. If a global address is assigned to an interface, then that is the only allowable address for the interface. 

Answer: A,D 


Q25. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

Given the output for this command, if the router ID has not been manually set, what router ID will OSPF use for this router? 

A. 10.1.1.2 

B. 10.154.154.1 

C. 172.16.5.1 

D. 192.168.5.3 

Answer:

Explanation: 

The highest IP address of all loopback interfaces will be chosen -> Loopback 0 will be chosen as the router ID. 


Q26. - (Topic 1) 

A workstation has just resolved a browser URL to the IP address of a server. What protocol will the workstation now use to determine the destination MAC address to be placed into frames directed toward the server? 

A. HTTP 

B. DNS 

C. DHCP 

D. RARP 

E. ARP 

Answer:

Explanation: 

The RARP protocol is used to translate hardware interface addresses to protocol addresses. The RARP message format is very similar to the ARP format. When the booting computer sends the broadcast ARP request, it places its own hardware address in both the sending and receiving fields in the encapsulated ARP data packet. The RARP server will fill in the correct sending and receiving IP addresses in its response to the message. This way the booting computer will know its IP address when it gets the message from the RARP server 


Q27. - (Topic 5) 

A receiving host has failed to receive all of the segments that it should acknowledge. What can the host do to improve the reliability of this communication session? 

A. decrease the window size 

B. use a different source port for the session 

C. decrease the sequence number 

D. obtain a new IP address from the DHCP server 

E. start a new session using UDP 

Answer: A Explanation: 

The Window bit in the header determines the number of segments that can be sent at a time. This is done to avoid overwhelming the destination. At the start of the session the window in small but it increases over time. The destination host can also decrease the window to slow down the flow. Hence the window is called the sliding window. When the source has sent the number of segments allowed by the window, it cannot send any further segments till an acknowledgement is received from the destination. On networks with high error rates or issues, decreasing the window size can result in more reliable transmission, as the receiver will need to acknowledge fewer segments. With a large window size, the sender will need to resend all the frames if a single one is not received by the receiver. 


Q28. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

A network has been planned as shown. Which three statements accurately describe the areas and devices in the network plan? (Choose three.) 

A. Network Device A is a switch. 

B. Network Device B is a switch. 

C. Network Device A is a hub. 

D. Network Device B is a hub. 

E. Area 1 contains a Layer 2 device. 

F. Area 2 contains a Layer 2 device. 

Answer: A,D,E 

Explanation: 

Switches use a separate collision domain for each port, so device A must be a switch. Hubs, however, place all ports in the same collision domain so device B is a hub. Switches reside in layer 2 while hubs are layer 1 devices. 


Q29. - (Topic 3) 

Scenario 

Refer to the topology. Your company has decided to connect the main office with three other remote branch offices using point-to-point serial links. 

You are required to troubleshoot and resolve OSPF neighbor adjacency issues between the main office and the routers located in the remote branch offices. 

An OSPF neighbor adjacency is not formed between R3 in the main office and R5 in the Branch2 office. What is causing the problem? 

A. There is an area ID mismatch. 

B. There is a PPP authentication issue; a password mismatch. 

C. There is an OSPF hello and dead interval mismatch. 

D. There is a missing network command in the OSPF process on R5. 

Answer:

Explanation: 

The “show ip ospf interface command on R3 and R5 shows that the hello and dead intervals do not match. They are 50 and 200 on R3 and 10 and 40 on R5. 

Topic 4, Infrastructure Services 


Q30. - (Topic 1) 

Refer to the topology and switching table shown in the graphic. 

Host B sends a frame to Host C. What will the switch do with the frame? 

A. Drop the frame 

B. Send the frame out all ports except port 0/2 

C. Return the frame to Host B 

D. Send an ARP request for Host C 

E. Send an ICMP Host Unreachable message to Host B 

F. Record the destination MAC address in the switching table and send the frame directly to Host C 

Answer: