Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our ccent 100 105 study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the Cisco cisco 100 105 pdf exam in just one try? I am currently studying for the Cisco ccent 100 105 exam. Latest Cisco cisco 100 105 pdf Test exam practice questions and answers, Try Cisco cisco 100 105 Brain Dumps First.

Q101. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

Mary is sending an instant message to Robert. The message will be broken into a series of packets that will traverse all network devices. What addresses will populate these packets as they are forwarded from Router1 to Router2? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer:

Explanation: 

The Source and Destination IP address is not going to change. Host 1 IP address will stay 

as being the source IP and the Host 2 IP address will stay the destination IP address. 

Those two are not going to change. 

For the MAC address it is going to change each time it goes from one hope to another. 

(Except switches... they don't change anything) 

Frame leaving HOST 1 is going to have a source MAC of Host 1 and a destination MAC of 

Router 1. 

Router 1 is going to strip that info off and then will make the source MAC address of Router1's exiting interface, and making Router2's interface as the destination MAC address. Then the same will happen... Router2 is going to change the source/destination info to the source MAC being the Router2 interface that it is going out, and the destination will be Host2's MAC address. 


Q102. - (Topic 3) 

After the network has converged, what type of messaging, if any, occurs between R3 and R4? 

A. No messages are exchanged 

B. Hellos are sent every 10 seconds. 

C. The full database from each router is sent every 30 seconds. 

D. The routing table from each router is sent every 60 seconds. 

Answer:

Explanation: 

HELLO messages are used to maintain adjacent neighbors so even when the network is converged, hellos are still exchanged. On broadcast and point-to-point links, the default is 10 seconds, on NBMA the default is 30 seconds. Although OSPF is a link-state protocol the full database from each router is sent every 30 minutes (not seconds) therefore, C and D are not correct. 


Q103. - (Topic 7) 

What is the default lease time for a DHCP binding? 

A. 24 hours 

B. 12 hours 

C. 48 hours 

D. 36 hours 

Answer:

Explanation: By default, each IP address assigned by a DHCP Server comes with a one-day lease, which is the amount of time that the address is valid. To change the lease value for an IP address, use the following command in DHCP pool configuration mode: 


Q104. DRAG DROP - (Topic 5) 

Drag the appropriate command on the left to the configuration task it accomplishes. (Not all options are used.) 

Answer: 


Q105. - (Topic 7) 

Which dynamic routing protocol uses only the hop count to determine the best path to a destination? 

A. IGRP 

B. RIP 

C. EIGRP 

D. OSPF 

Answer:


Q106. - (Topic 3) 

Which one of the following IP addresses is the last valid host in the subnet using mask 255.255.255.224? 

A. 192.168.2.63 

B. 192.168.2.62 

C. 192.168.2.61 

D. 192.168.2.60 

E. 192.168.2.32 

Answer:

Explanation: 

With the 224 there are 8 networks with increments of 32 One of these is 32 33 62 63 where 63 is broadcast so 62 is last valid host out of given choices. 


Q107. - (Topic 7) 

Which statement about static routes is true? 

A. The source interface can be configured to make routing decisions. 

B. A subnet mask is entered for the next-hop address. 

C. The subnet mask is 255.255 255.0 by default 

D. The exit interface can be specified to indicate where the packets will be routed. 

Answer:

Explanation: 

Static routing can be used to define an exit point from a router when no other routes are available or necessary. This is called a default route. 


Q108. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

The enterprise has decided to use the network address 172.16.0.0. The network administrator needs to design a classful addressing scheme to accommodate the three subnets, with 30, 40, and 50 hosts, as shown. What subnet mask would accommodate this network? 

A. 255.255.255.192 

B. 255.255.255.224 

C. 255.255.255.240 

D. 255.255.255.248 

E. 255.255.255.252 

Answer:

Explanation: 

Subnet mask A i.e. 255.255.255.192 with CIDR of /26 which means 64 hosts per subnet which are sufficient to accommodate even the largest subnet of 50 hosts. 


Q109. - (Topic 5) 

How can you ensure that only the MAC address of a server is allowed by switch port Fa0/1? 

A. Configure port Fa0/1 to accept connections only from the static IP address of the server. 

B. Configure the server MAC address as a static entry of port security. 

C. Use a proprietary connector type on Fa0/1 that is incomputable with other host connectors. 

D. Bind the IP address of the server to its MAC address on the switch to prevent other hosts from spoofing the server IP address. 

Answer:

Explanation: 

When the MAC address is configured as static entry, no other address is allowed. 


Q110. - (Topic 3) 

Which of the following describe the process identifier that is used to run OSPF on a router? (Choose two) 

A. It is locally significant. 

B. It is globally significant. 

C. It is needed to identify a unique instance of an OSPF database. 

D. It is an optional parameter required only if multiple OSPF processes are running on the router. 

E. All routers in the same OSPF area must have the same process ID if they are to exchange routing information. 

Answer: A,C 

Explanation: 

https://learningnetwork.cisco.com/thread/6248 They are locally significant only, and have no bearing on the structure of any OSPF packet or LSA update. So you can have a separate process-id on every single router in your network if you so desire.